Radovi stoje

Konstruktorova dizalica priječi nastavak radova na vijaduktu

autocesta
Ivo Čagalj/Pixsell
25.02.2013.
u 13:59

Vujić je pozvao sve resorne ministre i Hrvatske ceste da riješe problem nastavka gradnje te dionice napominjući da je ona važna zbog rasterećenja Jadranske magistrale kroz Bakarski zaljev i Kostrenu.

Završetak dionice autoceste A7 na riječkoj obilaznici od Svetog Kuzma do Križišća moguć je u predviđenom roku, do lipnja i početka turističke sezone, potvrđeno je u ponedjeljak primorsko - goranskom županu Vidoju Vujiću za obilaska gradilišta, no uvjet je da tvrtka Konstruktor uklanjanjem dizalice omogući pristup gradilištu radnicima Viadukta, tvrtke koju su Hrvatske ceste nakon što je Konstruktor upao u financijske teškoće i nije mogao ispunjavati ugovorene obveze, uveli u posao, a sada ne mogu raditi.

Vujić je pozvao sve resorne ministre i Hrvatske ceste da riješe problem nastavka gradnje te dionice napominjući da je ona važna zbog rasterećenja Jadranske magistrale kroz Bakarski zaljev i Kostrenu te zaobilaženje urbanih područja istočno od Rijeke.

Zbog blokiranog pristupa gradilištu Viadukt je prošloga tjedna podnio zahtjev Općinskom sudu u Rijeci za privremeni ulazak u posjed gradilišta na vijaduktu Križišće, a ročište je zakazano za 4. ožujka.

>>Javne tvrtke investirat će 2,5 mlrd. kn manje, autoceste u koncesiju

Ključne riječi

Komentara 1

CA
capto a parva
16:05 25.02.2013.

... nek rade s njihovom dizalicom ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije